info@tomiron.hu +36 20 340 9309
Rólunk

A Tomiron többgenerációs múltra tekint vissza, és fontos szereplője a Magyarországi betonacél megmunkálásnak és kereskedelemnek.Profiljába tartozik a betonacélok megmunkálása, cölöparmatúrák gyártása, továbbá cégcsoport szinten a betonacélok építéshelyszíni szerelése. Termékeit saját tehergépjárművekkel igény szerint az ország bármely pontjára kiszállítja.

Az évi 15.000 tonna betonacél megmunkálása a Tomiron közel 1 hektáros ürömi telephelyén történik modern technológiával, mérnöki szakértelemmel. Meglévő gépparkja, infrastruktúrája, műszaki állománya, több lépcsős, minden folyamatra kiterjedő ellenőrző rendszere (ISO), árképzése, raktárkészletei lehetővé teszik a pontos, precíz, magas szintű kiszolgálást az építőiparban felsorakozó és a betonacéllal, mint termékkel szorosan kapcsolódó cégek számára.

A cégvezetés környezetvédelem iránti elhivatottságának eredménye a zöldmezős beruházás keretén belül megvalósított 50kW-os napenergia rendszer kiépítése, mely hozzájárul az energiatakarékos, környezetbarát és egészséges munkahelyek létrehozásához.

Kapcsolat

© 2014 Tomiron kft. Minden jog fenntartva

Ellenőrző kód

Kép újra töltése
Írja be a fenti betűket:
- Tomiron Betonacél Kft.